..

If you miss the train I'm on, you will now that I'm gone

AA

Idag vaknade jag av att klockan ringde 6.20 jag gick faktiskt direkt upp och började fixa mig då, Wilma fick sova tills jag var klar. När jag äntligen var klar så var det hennes tur att göra sig i ordning sen bar det iväg till dagis.
Efter att jag hade lämnat henne på dagis så gick jag hem en sväng till min pappa, jag hängde med han och handlade lite. När jag väl sen kom hem så fick jag gjordens huvudvärk så va tvungen och lägga mig ner en stund.
Jag hämtade Wilma klockan 15 och jag kan säga att vi knappt komm hem det var så mycket snö så det gick inte ens att dra fram vagnen, jag fick använda varenda muskel jag har för att komma hem.

Nu ligger hon i sin säng och sover medans jag sitter ock äter lite godis :)
Jag sitter även och väntar ivrigt på att Andra Avenyn ska börja, det måste faktiskt vara den bästa serien som har visats!


ännu en söndag

Just nu sitter jag och inte gör ett skit, har jätte tråkigt fast är så himla trött på samma gång.
Ska iallafall försöka hålla mig vaken tills Johan Falk börjar, dom filmerna är bara så himla bra!

Imorgon blir det att gå upp jätte tidigt för Wilma ska ju vara på dagis redan kl 7.30. Imorgon ska jag börja gå på sjukgymnastik, det ska bli skönt fast är samtidigt lite nervös efersom det är första gången jag ska dit.
Nu ska jag nog börja dra mig till affären och köpa lite gott :)

..

Haha så fort man har varit i affären och kommer hem med någon kasse så springer hon direkt och ska kolla vad det är i dom och när hon har hittat nått som hon tycker ser gott ut så springer hon iväg med det, så himla söt!


Gullungen!


trött som vanligt

Det blev jag som hämtade Wilma tycker det är jätte mysigt att hämta Wilma från dagis för så fort jag kommer in genom dörren så kommer hon springandes och ska kramas :)
Direkt efter att jag hade hämtat henne så gick vi till affären och köpte med oss lite fika  sen har vi lekt med hennes klossar. Nu har jag precis lagt henne i sin säng hon var jätte trött, vi gick ju upp 6.30 idag.
Nu är hon iallafall ledig tills på måndag.


Idag fick jag hem ett brev från ortopeden att jag kommer att få en tid dit snart, lite läskigt tycker jag.

Nu tänkte jag plocka undan lite här och kanske fixa nått att äta sen blir det nog att sitta i soffan att glo.

Min Tv tablå ikväll blir :

19.30- Halv 20 hos mig
20.00- Lyxfällan
21.00- Andra Avenyn


13.55

Nu sitter jag hemma hos min pappa har precis ringt massa tråkiga samtal.
Väntar på att klockan ska bli 15 för då ska Wilma hämtas från dagis men vet inte fortfarande än om det är jag eller hennes pappa som ska hämta henne.
Måste till affären sen också och köpa byxblöjor till Wilma för hon har en tendens att ta av sig varenda blöja.
Idag börjar som sagt Andra Avenyn har längtat efter den här kvällen.
Nu ska jag gå och vara lite social med min pappa, om han nu har tid med mig haha :)

Tråkig tisdag

Nu sitter Wilma och äter lite chips som hon fick nyss av mig.
Vi ska strax ta på oss ytterkläder och börja gå till affären snart, vi ska köpa nått som vi kan äta men vet inte vad faktiskt.
Imorgon börjar ÄNTLIGEN Andra Avenyn!! Haha har väntat i flera veckor på det.
Nu tog chipsen slut i skålen så nu måste vi gå innan det blir livat här :)

en vanlig morgon

God morgon! Idag gick jag faktiskt upp 6.30 ovanligt för att vara mig, Wilma och jag som ALLTID brukar försova oss. Wilma är nu på dagis hon ska testa äta frukost där får se hur det kommer att gå. Jag undrar om hon smular ner sin mackna på golvet som hon brukar göra här hemma, en riktig bråkstake är hon :) Wilma vart tydligen jätte ledsen när hon blev lämnad på dagis, det var hennes pappa som lämnade henne idag. Men hon har fortfarande inte riktigt kommit in i dagiset än eftersom hon hade ett jätte långt jullov.
Jag ska strax iväg till min pappa en sväng sen blir det att gå hem och sova en stund innan Wilma ska hämtas sen blir de det gamla vanliga handla, leka, nattning, kolla tv en stund osv.
Näe nu måste jag börja klä på mig innan min skjuts kommer.

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Har varit och ätit på MaX med min farfar, han ville bjuda på mat innan han åkte hem igen. Sitter och väntar på att min Syster ska komma hem till mig, tror att hon skulle köpa med sig fika till oss :)
Wilma är hängig idag, hon är bara för himla go, älskar henne.
Jo föresten så har min kille möblerat hemma hos mig så nu ser det jätte bra ut, kan fixa bilder sen.

söndag

Wilma vaknade upp i natt vid kl 24, hon skrek och grät, vet faktiskt inte var det var för fel tror att hon hade ont i magen :(
Jag blir så rädd, ledsen och nervös när hon skriker sådär. Känner mig så hjälplös och oroar upp mig hela tiden. Men efter mycket tröst och kärlek så lungnade hon ner sig och fick vara vaken och mysa i soffan lite. Sen la jag henne i sängen och hon somnade på en gång. När hon vaknade imorse så var allt som vanligt igen :)
Finns ingen underbarare människa än lilla Wilma.

Hostar snart ut min hjärna :P

När jag vaknade imorse så var jag jätte sjuk, kände mig jätte varm och hostade massor så fick till och med springa upp ur sängen och spy för att jag hostade så mycket.
Hoppas bara inte wilma börjar hosta så mycket som jag gör.
Men, men när man har barn kan man inte bara ligga och tycka synd om sig måste ju ta han om min lilla Prinsessa. Vi ska gå hem till min pappa en sväng för min farfar är i stan den här helgen :)
Jag träffar inte min farfar så mycket eftersom det är en jätte lång sträcka mellan oss så då måste man ju passa på medans han är här på besök.


Min farfar och lilla Wilma

fredag <3

Idag tror jag att jag ska träffa min lill syrra :)
Va jätte längesen tycker jag, saknar henne massor ♥

Torsdag`

Idag när Wilma och jag vaknade så gav jag Wilma frukost och sen tog vi på oss kläder och gick hem till min pappa. Wilma busade runt där som vanligt :)
Vi blev kvar till lunchen så vi åt där och sen gick vi hem och sov middag sen har vi bara varit nere i tvättstugan en snabbis resten av dagen har vi bara lekt.

Alltid när vi är hos min pappa så blir Wilma ALLTID, ALLTID kladdig fråga mig inte varför med det har varit så varenda gång hon har varit där. Men så idag när vi var där så blev hon faktiskt inte så smutsig :)
Men men jag struntar i om hon blir smutsig och kladdar. Barn måste ju få vara barn. Tack och lov så finns det ju tvättmaskin.




Min Pappa och lilla Wilma

gullunge


trött som fan


Är så himla trött och seg nu förtiden, har ingen ork alls kvar.


Rensat!

Nu har jag rensat mitt smink, gud vad skönt det är!
Jag ska lägga mig i badet nu det ska bli skönt. Hörs sen

lördag´

Haha nu sitter Wilma och sjunger till sin Astrid Lindgrens skiva, hennes bästa låt det måste nog vara " HÄr kommer Pippi Långstrump". Wilma har börjat dansa när det spelas nån låt som hon tycker om :)
Nu ska vi strax äta lite frukost sen blir det nog att bygga med hennes lego hon verkligen älskar att bygga med lego :)

trettondagen

Idag är jag verkligen jätte trött. Wilma sitter nu på golvet och leker med sitt kära lego hon verkligen älskar det, det är bra att hon gör det för lego är bra leksaker. Idag blir det bara och vara inne det är ju så himla kallt ute. Jag ska snart testa och lägga Wilma för att sova middag en stund och då ska jag samtidigt testa vila själv en stund.

Jag orkar inte med det här vädret längre, man kan ju knappt gå till affären för att det är så kallt. Näe nu ska jag göra en liten välling flaska till Wilma och lägga henne i sängen så får vi se om hon somnar.

Kallt!

Hjälp vad kallt det är ute, kommer verkligen inte klara av den här vintern!


söndagskväll

Nu så ligger Wilma i sin sängoch dricker en flaska välling, var tvungen och väcka henne nyss för hon behövdes byta på men nu ligger hon i sängen igen.
Jo vi var ju på stan idag med min syster, jag kom hem med en ny tröja och två par strumpbyxor. Måste sluta köpa kläder, haha den här rean gör mig galen kläderna är ju så billiga så man måste ju bara köpa dom kläderna man vill ha.
Nu ska jag gå och diska lite och efter det ska jag sätta mig framför tvn ett tag.
Godnatt :)


100103

Nu hör jag hur lilla Wilma börjar vakna upp från sin middagssömn :)
Ska strax börja klä på henne sen går vi ner till stan och möter upp min syster, får se om vi hittar nått kul på stan.
Wilma har börjat lära sig och säga Mimmi min syster heter det, haha så hon går runt och säger Mimmmimmmi så himla söt!
Hon har också lärt sig och säga Pippi alltså fågel för henne, så himla kul nu när hon börjar prata mer och mer för varje dag.
Nu ska jag gå och ta upp min skitunge :P så att vi kommer iväg nån gång.

RSS 2.0